Lirik Lagu Ojo Nguber Welase

oleh Nella Kharisma


masih bersama nella kharisma
sing usah Riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
Riko suloyo
isun weruh dewek
Ning Riko makeh demen larene
sing usah Riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
Riko suloyo
isun weruh dewek
Ning Riko makeh demen larene
diinggut Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko
Ning welase
hooo...
sing usah Riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe
isun weruh dewek
Riko suloyo
isun weruh dewek
mung Riko makeh demen larene
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko Ning welase
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh Paran Riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko Ning welase
hooo...
(end)





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z