lirikbagus.id

Banyu Langit
Nella Kharisma


Sworo angin,,, angin seng ngeridu ati
Ngelengake sliramu seng tak tresnani
Pengen nangis ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senadyan mung ono ngimpi
Ngalemo,,, ngalem ning dodoku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo,,, ngalem ning aku
Ben ra adem kesiram udane dalu
Banyu langit seng ono nduwur kayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan
Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Seng neng langgrang wonosari yogjokarto
Janjine,,, lungane ra nganti suwe suwe
Pamit isuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nanti kapan tak enteni sak tekane
Banyu langit seng ono nduwur kayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan
Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Seng neng langgran wonosari yogjokarto
Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit isuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Nella Kharisma

 


English Version | Tangga Lagu | Indeks Terbaru | Indeks Artist | Aplikasi Android | Ekstensi Chrome