Lirik Lagu Lewung

oleh Nella Kharisma


Berikut adalah lirik lagu Lewung oleh Nella Kharisma. Lirik lagu ini adalah salah satu koleksi lirik lagu yang ada di Lirikbagus.id. Bagikan lirik lagu ini kalau kamu suka ke facebook, whatsapp atau media sosial lainnya untuk teman-temanmu!


dadi liwung atiku
nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku
nggodho ati rinten siang dalu

kiburban jiwo rogo
ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro
datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni
lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji
nadyan abot tak lakoni

sabdo pandhito ratu
mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani
tresnaku bakal ginowo mati

dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku, nggodho ati rinten siang dalu
kiburban jiwo rogo, ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro, datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni, lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji, nadyan abot tak lakoni
sabdo pandhito ratu, mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani, tresnaku bakal ginowo mati





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z