Lirik Lagu Mung Sewates Konco

oleh Nella Kharisma


Naliko ati iki sedih
Kowe sing onok sandingku
Naliko ati iki susah
Koe sing gawe guyuku
Naliko ati iki ketangis
Koe sing ngisap eluh ku
Mung koe sing dadek ake senenge atiku
Senadyan koe lan aku dudu sopo"
Senadyan koe lan aku ora onok roso
Ning pangertenmu ngeluwihi sing tak tresno
Bungae atiki biso sesanding riko
Senadyan koe ning atiku mung sewates konco
Ketulis ning atiku ra bakal tak lalekno
Senadyan koe mung konco sewates konco
Sewates konco
,,,,,,,,,

Naliko ati iki ketangis kowe sing ngusap eluhku
Mung kuwi sing dadekake senenge atiku
Senadyan kowe lan aku dudu sopo"
Senadyan koe lan aku ora onok roso
Ning pangertenmu ngeluwihi sing tak tresno
Bungae ati iki bisa sesanding riko
Senadyan kowe ning atiku mung sewates konco
Ketulis ning atiku rabakal tak Lalikno
Senadyan kowe mung konco sewates konco...
Sewates konco





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z