Lirik Lagu Ngejur Ati

oleh Nella Kharisma


Opo ra kelingan nalikane pamitan
Pamit karo aku pamit karo anakmu
Opo rakelingan nangismu nang dodoku
Ibarat dadi gedung ra keno di tellu
Jebol lali marang janji nalikane budal nang luar negri
Jebul cidro marang tresno seng wes tak jogo nganti kowe teko
"Janjimu palsu rakeno di gugu tresnamu cidro rakeno di jogo
suwe suwe nyebot ajor dadi lembor iso dadi bosok ngenteni ndokborok
Ra eleng aku elengo anakmu bendino nanges nakokne kabarmu
ora nduwe ati iso nganti lali jangan karna harta lupa segalanya"
Cukup semenne tresnoku mong semenne
Sak uwise kowe sogeh duwe sembarange.
Jalok pisahan kowe jalok pisahan
tego tegone kowe ngejor ati dalam penantian
"Janjimu palsu rakeno di gugu tresnamu cidro rakeno di jogo
suwe suwe nyebot ajor dadi lembor iso dadi bosok ngenteni ndokborok
Ra eleng aku elengo anakmu bendino nanges nakokne kabarmu
ora nduwe ati iso nganti lali jangan karna harta lupa segalanya"
Opo ra kelingan nalikane pamitan
Pamit karo aku pamit karo anakmu
Opo rakelingan nangismu nang dodoku
Ibarat dadi gedung ra keno di tellu
Jebol lali marang janji
nalikane budal nang luar negri
Jebul cidro marang tresno seng wes tak jogo nganti kowe teko
"Janjimu palsu rakeno di gugu tresnamu cidro rakeno di jogo
suwe suwe nyebot ajor dadi lembor iso dadi bosok ngenteni ndokborok
Ra eleng aku elengo anakmu bendino nanges nakokne kabarmu
ora nduwe ati iso nganti lali jangan karna harta lupa segalanya"
Cukup semenne tresnoku mong semenne
Sak uwise kowe sogeh duwe sembarange.
Jalok pisahan kowe jalok pisahan
tego tegone kowe ngejor ati dalam penantian





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z