Sakit Rindu

Manthous


Luwih becik loro untu
daripada sirahe ngelu
Sakit cinta, sakit rindu
Yen bengi ra biso turu
yen awan ra doyan mangan
amargo tansah kelingan

Betul kowe bener kandamu, cah ayu (halah tenane?)
Ora liyo mung sliramu (opo iyo?)
Rino wengi dadi impenku (halah')
wani sumpah opo njalukmu
bocah ayu, jo ngguya-ngguyu

Lali anak, lali bojo
Lali wayah, lali petung
(thang thung theng thung)
Rasane wong lagi gandrung
Pilih mbacut opo pilih wurung
Yen wurung tak mlebu sarung (halah tenane? - Adem)
[Yen wurung tak trimo-trimo nggantung]

Malaria opo malarindu
sedino koyo sewindu
Neng awak marakke kuru
Numpak dokar mlakune ngulon
Wong sabar mesti kelakon [2X]

Waduh bapak aduh biyung
anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung
Iwak cucut mlebu neng karung
kebacut alias kadung
ngentekke sawah, ngentekke kalung
[tukune pitik, metune gunung]

[ulangi dari awal]


Profil MANTHOUS

manthous is an indonesian traditional singer and song writer, particularly contemporary javanesse songs called campursari. ... selengkapnya



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z