Ngidam Pentol

Monata


Lk: Bojoku meteng telung wulan
Ben dino ngiler jarene ngidam
Sak njaluke kudu keturutan
Iki ngidam opo kesempatan **

Pr: Iki ngono perbuatanmu mas
Wetengku cilik mbok gawe lemu
Kowe seneng nggugahi wong turu
Ra diwehi mengko kowe nesu ***

reff
Lk: Yowis cah ayu, bojoku sing ayu dewe
Dewe dewe dewe
Gek ndang omongo, opo sing mbok kepengini
Gek ndang tak turuti
Pr: Sing tak pengini, sing gampang-gampang
Janji kudu keturutan
Aku pengin pentol sing enek endok'e
Aku pengin pentol sing dobel endok'e
Aku pengin pentol pentol pentol pentol endok
Sing okeh emine
Lk: Kowe pengin pentol
Pr: Sing enek endok'e
Lk: Kowe pengin pentol
Pr: Sing dobel endok'e
Lk: Kowe pengin pentol pentol pentol pentol
Pr: Endok, sing okeh emine



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z