Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo

Hana Monina

Biyen kowe nate janji
Nanging sak iki hlakok mbok blenjani
Opo to sebabpe iki
Kowe lan aku ora direstui

Tresnoku marang sliramu
Nganti sak iki ora oleh restu
Lilo aku ra lilo awakmu sak iki
Disanding wong liyo

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso dipekso

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso dipekso

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso dipekso
Lirik Lagu Jadwal KRL Jadwal Film Bioskop Data Kode Pos Indonesia Kurs Hari Ini

Tentang Lirikbagus.id

Lirikbagus.id adalah situs musik, lirik lagu dan artist terlengkap di Indonesia.