Lirik Lagu Cinta Parabola

oleh Evie Tamala


Kapan cinta anu suci
Tigin jangji milin hiji
Cinta sanes parabola
Gunta ganti pilihan kamana mana

Kapan asih keudah nyata
Hate pinuh ku kacinta
Cinta model jarak jauh
Kadang kala hasilna teu parapuguh

Cinta parabola saliwatan tinu bagja
Cinta parabola bisa pindan pindah rasa
Anjeun kumalayang kawas heulang
Meber jangjang neang nu kabandang

Sing ati ati ah tong sologotao ah
Ulah pedah ulin langit hate gancang ngait
Sing ati ati ah tong sologoto ah
Memeh resmi reknarima teang heula pribadina

Sing ati ati ah tong sologotao ah
Ulah pedah ulin langit hate gancang ngait
Sing ati ati ah tong sologoto ah
Memeh resmi reknarima teang heula pribadina


Profil dan Koleksi Lirik Lagu EVIE TAMALA

Evie Tamala is a popular Indonesian singer-songwriter. She was born in West Java on June 23, 1969 ... selengkapnya




Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z