Ngamen 5

Vivi Rosalita


Aku iki pancen dadi wong ora duwe
Mulai cilik aku ditinggal ibukku
4 ulan melok bapaku rabi maneh
Entok mbok rondo seng bokong e semlohe
Bapakku luwe sayang karo bojone
Ketimbang karo aku anak e dewe
Bapak lali pangan lali sandanganku
Bapak tego ra mikir sekolahku
Mugo mugo bapakku ndang ilingo
Mugo mugo bapakku ndang ngertio
Aku neng kene geloro loro
Kepingin sambat nanging karo sopo
Aku ora njaluk dunyo lan brono
Seng tak jaluk kasih sayang wong tuwo
Sak bendino aku mangan golek dewe
Panas udan aku tetep nekat ae
Yen dek bis kota iku dadi kantoranku
Emper toko seng dadi istanaku
Aku iki pancen dadi wong ora duwe
Mulai cilik aku ditinggal ibukku
4 ulan melok bapaku rabi maneh
Entok mbok rondo seng bokong e semlohe
Bapakku luwe sayang karo bojone
Ketimbang karo aku anak e dewe
Bapak lali pangan lali sandanganku
Bapak tego ra mikir sekolahku
Mugo mugo bapakku ndang ilingo
Mugo mugo bapakku ndang ngertio
Aku neng kene geloro loro
Kepingin sambat nanging karo sopo
Aku ora njaluk dunyo lan brono
Seng tak jaluk kasih sayang wong tuwo
Sak bendino aku mangan golek dewe
Panas udan aku tetep nekat ae
Yen dek bis kota iku dadi kantoranku
Emper toko seng dadi istanaku
Aku iki pancen dadi wong ora duwe
Mulai cilik aku ditinggal ibukku
4 ulan melok bapaku rabi maneh
Entok mbok rondo seng bokong e semlohe
Bapakku luwe sayang karo bojone
Ketimbang karo aku anak e dewe
Bapak lali pangan lali sandanganku
Bapak tego ra mikir sekolahku
Mugo mugo bapakku ndang ilingo
Mugo mugo bapakku ndang ngertio
Aku neng kene geloro loro
Kepingin sambat nanging karo sopo
Aku ora njaluk dunyo lan brono
Seng tak jaluk kasih sayang wong tuwo
Sak bendino aku mangan golek dewe
Panas udan aku nekat ae
Yen dek bis kota iku dadi kantoranku
Emper toko seng dadi istanaku



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z