Ajks

Via Vallen


aku ra nyongko bakal ngene akhire
ra kepikiran dadi remuk atiku
atiku lungkrah mergo kahananku bubrah
coba tak eling loromu neng aku

biyen kowe tresno malah saiki kowe lungo
aku mbok tinggal malah karo wong liyo
kowe tau ning uripku, kowe tau ning atiku
ra bakal ilang, ra bakal ilang

omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
nanging senajan atiku seh tresno
ben dino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
atiku jembar, jembar koyo segoro

biyen kowe tresno malah saiki kowe lungo
aku mbok tinggal malah karo wong liyo
nyesok rasa ning dodoku, trenyuh rasa ning atiku
kok kowe tego ninggalke aku

kowe tau ning uripku, kowe tau ning atiku
ra bakal ilang, ra bakal ilang

omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
nanging senajan atiku seh tresno
ben dino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
atiku jembar, jembar koyo segoro

kowe tau ning uripku, kowe tau ning atiku
ra bakal ilang, ra bakal ilang

omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
nanging senajan atiku seh tresno
ben dino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
atiku jembar, jembar koyo segoro

omonganmu sakwetara marai ati nelangsa
nanging senajan atiku seh tresno
ben dino mung ngelus dodo kelingan jaman semono
atiku jembar, jembar koyo segoro, atiku jembar, jembar koyo segoro
atiku jembar, jembar koyo segoro


Profil VIA VALLEN

Via Vallen is a stage name of dangdut singer of SERA Malayan Orchestra(OM SERA), her real name is Maulidia Octavia. She was born in Surabaya, East Java, Indonesia on October 10, 1990. She likes to sing since she was a child. Her musicality is from her father who is a dangdut musician. She began her professional career as a dangdut singer in 2008 when she was 18 years old. ... selengkapnya



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z