Lirik Lagu Wes Wani Perih

oleh Nella Kharisma


Gandeng karo koe gawe uripku nelongso,
kudu wani perih awaku iki,
saben dino mung tansah gawe loro neng ati
amergo seneng mblenjani janji
ra tau biso ngerteni

Koyo ketiban ondo wes loro malah toh sio sio
opo koe cen sengojo amergo wes ono wong lio

Gandeng karo koe gawe uripku nelongso,
kudu wani perih awaku iki,
saben dino mung tansah gawe loro neng ati
amergo seneng mblenjani janji
ra tau biso ngerteni

Biyen tresnoku mung siji iku koe
Biyen sayagku ra luntur dinggo koe
Biyen nganti tekan mati yo mung koe
Nanging saiki wes ilang mergo koe
Biyen jarene setio sehidup semati
Nanging nyatane koe mblenjani janji tresno suciku iki
Ra tau mbok ngerteni malah koe seneng gawe loro neng ati

Gandeng karo koe gawe uripku nelongso,
kudu wani perih awaku iki,
saben dino mung tansah gawe loro neng ati
amergo seneng mblenjani janji
ra tau biso ngerteni

Opo aku kudu golek wong seng iso ngerteni
Nek pancen koe wes ora gelem peduli
Slama iki aku seng jogo tresnoku kang suci
Malah koe bales loroni ati gawe tangis ati iki
Ibarat air susu kau balas air tuba
Semakin kuat kau genggam pasti kan pergi juga
Sudah cukup lah sudah kita akhiri saja
Mungkin ini jalan terbaik untuk kita berdua

Gandeng karo koe gawe uripku nelongso,
kudu wani perih awaku iki,
saben dino mung tansah gawe loro neng ati
amergo seneng mblenjani janji
ra tau biso ngerteni





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z