Tego

Nella Kharisma


Teta record
Kita goyang bareng-bareng lagi, bro
Nella Kharisma
Padoma
Terima kasih
Iki loh bareng nge-rap
Barang anyar, bro

Loro, atiku loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Tego, pacarku tego
Ninggalke aku sing kebacut tresno

Ngopo kowe tego nggawe atiku loro?
Ninggalke awakku dinggo wedokan liyo
Opo tresno iki isih kurang bukti?
Kabeh tak turuti nanging kowe ra tau ngerteni

Roso sayang iki sing ono ning ati
Tak jogo sak lawase nganti tekane mati
Nanging kowe tego tresnoku mbok blenjani
Agawe bubrah atiku ra biso nyandang sliramu

Kowe tak tresnani nanging kowe tego mblenjani janji
Nggawe aku nelongso amergo kebacut tresno
Sak tenane atiku loro tresnoku 'kan tetep tak jogo

Loro, atiku loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Tego, pacarku tego
Ninggalke aku sing kebacut tresno

Ra nyono kowe tego ninggal aku
Opo salahku kowe ngelarani atiku?

Opo lanangan saiki amung seneng bondo?
Opo lanangan saiki ora butuh tresno?
Opo lanangan saiki gampang keno gudho?
Opo lanangan saiki ora ono sing setio?

Bu joba-jabu, telek asu
Lanangan koyo kowe kuwi akeh tunggale
Ojo ngroso bagus mung atimu pabu
Tak dongakne kowe dadi joko tuwo sing ora bakal payu

Lanangan sing apik kuwi pancen angel nggolek e
Jaman saiki gelem nompo pas ono butuhe
Opo mergo aku kalah kandel isi dompete?
Tresnoku kangge sliramu amung tok prei ke

Kowe tak tresnani nanging kowe tego mblenjani janji
Nggawe aku nelongso amergo kebacut tresno
Sak tenane atiku loro tresnoku 'kan tetep tak jogo

Loro, atiku loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Tego, pacarku tego
Ninggalke aku sing kebacut tresno


Profil NELLA KHARISMA

Nella Kharisma, born in Nganjuk 04 November 1992 is a dangdut singer from Indonesia. She known for mix dangdut music with koplo, reggae, hip hop, rap or traditional ethnic music. ... selengkapnya



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z