Sayang 2

Nella Kharisma


Cobo rungoknoo
tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno
aku isih ngenteni

ombak segoro
kok sajak ngelengake
nambahi kangenku soyo gedi
nganti kepati pati

Andaikan sayangku sakiki
iseh ono neng kene
kita akan slalu memadu cinta

Bungahing atiku
Sedihing atiku.hanya dalam mimpi

Rino lan wengi
moto iki angel di aremake
mung lam lamat
esem lan manismu

Kapan kubertemu
sak kedeping moto.wes marem atiku

musik
Cobo rungoknoo
tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno
aku isih ngenteni

ombak segoro
kok sajak ngelengake
nambahi kangenku soyo gedi
nganti kepati pati

Andaikan sayangku sakiki
iseh ono neng kene
kita akan slalu memadu cinta

Bungahing atiku
Sedihing atiku.hanya dalam mimpi

Rino lan wengi
moto iki angel di aremake
mung lam lamat
esem lan manismu

Kapan kubertemu
sak kedeping moto.wes marem atiku
Andaikan sayangku sakiki
iseh ono neng kene
kita akan slalu memadu cinta
Bungahing atiku
Sedihing atiku.hanya dalam mimpi
Rino lan wengi
moto iki angel di aremake
mung lam lamat
esem lan manismu
Kapan kubertemu
sak kedeping moto.wes marem atiku


Profil NELLA KHARISMA

Nella Kharisma, born in Nganjuk 04 November 1992 is a dangdut singer from Indonesia. She known for mix dangdut music with koplo, reggae, hip hop, rap or traditional ethnic music. ... selengkapnya



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z