Lirik Lagu Sawangen

oleh Nella Kharisma


Opo aku kurang gati,
Opo aku iki kurang sayang.
Katone tresnomu ngambang,
Katone atimu bimbang.

Sing tak jaluk mung ngertine,
Yen tresnaku mung karo kowe.
Ora ono liyane,
Neng atiku mung ono kowe.

Hooo.hooo…hooo.

Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine.
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite.

Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe.
Selawase mung karo kowe.

Opo aku kurang gati,
Opo aku iki kurang sayang.
Katone tresnomu ngambang,
Katone atimu bimbang.

Sing tak jaluk mung ngertine,
Yen tresnaku mung karo kowe.
Ora ono liyane,
Neng atiku mung ono kowe.

Hooo.hooo…hooo.

Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine.
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite.

Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe.
Selawase mung karo kowe.

Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine.
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite.

Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe.
Selawase mung karo kowe.

Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe.
Selawase mung karo kowe.





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z