Lirik Lagu Rajodo

oleh Nella Kharisma


Berikut adalah lirik lagu Rajodo oleh Nella Kharisma. Lirik lagu ini adalah salah satu koleksi lirik lagu yang ada di Lirikbagus.id. Bagikan lirik lagu ini kalau kamu suka ke facebook, whatsapp atau media sosial lainnya untuk teman-temanmu!


maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras atikelingan tresnoku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati
kelingan tresnoku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui
maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z