Ra Kuat Mbok

Nella Kharisma


Aku ratahan pengen ngrasakne pacaran opo yo bener rasane enak tenan
Jajal sepisan seng marai cah edan edan
Lakok sirahku seng payu oleh kamplengan
Curhat neng embok lek durung rabi jok ndemok
La terus piye pacaran kon lolak lolok
Dasare simbok mbiyene lulusan pondok
Kudu seng kenceng ojo sampek menggak menggok
Wes ra kuwat aku wes ra tahan aku
Timbang ngko paiman kui selak nesu
Wes ra kuwat aku
Wes ra tahan aku
Rabekno to mbok ngko tak gawekne putu
Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
Cepet mbok endang golekno mantu
Wes to mbok masio ra patek lemu
Sikat mbok timbang kisut ra payu
. . .
Aku ratahan pengen ngrasakne pacaran opo yo bener rasane enak tenan
Jajal sepisan seng marai cah edan edan
Lakok sirahku seng payu oleh kamplengan
Curhat neng embok lek durung rabi jok ndemok
La terus piye pacaran kon lolak lolok
Dasare simbok mbiyene lulusan pondok
Kudu seng kenceng ojo sampek menggak menggok
Wes ra kuwat aku wes ra tahan aku
Timbang ngko paiman kui selak nesu
Wes ra kuwat aku
Wes ra tahan aku
Rabekno to mbok ngko tak gawekne putu
Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
Cepet mbok endang golekno mantu
Wes to mbok masio ra patek lemu
Sikat mbok timbang kisut ra payu
. . .
Aku ratahan pengen ngrasakne pacaran opo yo bener rasane enak tenan
Jajal sepisan seng marai cah edan edan
Lakok sirahku seng payu oleh kamplengan
Curhat neng embok lek durung rabi jok ndemok
La terus piye pacaran kon lolak lolok
Dasare simbok mbiyene lulusan pondok
Kudu seng kenceng ojo sampek menggak menggok
Wes ra kuwat aku wes ra tahan aku
Timbang ngko paiman kui selak nesu
Wes ra kuwat aku
Wes ra tahan aku
Rabekno to mbok ngko tak gawekne putu
Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
Cepet mbok endang golekno mantu
Wes to mbok masio ra patek lemu
Sikat mbok timbang kisut ra payu



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z