Lirik Lagu Pokemon

oleh Nella Kharisma


Berikut adalah lirik lagu Pokemon oleh Nella Kharisma. Lirik lagu ini adalah salah satu koleksi lirik lagu yang ada di Lirikbagus.id. Bagikan lirik lagu ini kalau kamu suka ke facebook, whatsapp atau media sosial lainnya untuk teman-temanmu!


Mas aku jaluk seng gedhe pangapuromu
Sejatine aku iseh tresno awakmu
Tak akoni pancene aku Seng kleru
Ojo lungo kang mas Pancen aku seng salah
Cukup semene wae anggonku ngrasake
Ngrasake sliramu seng malah Soyo nyepeleke
jare tresno aku Lha kok aku mbok sio sio
Polah sak penakmu gawe atiku tambah gelo

Kangmas dudu maksudku gawe gelo ati mu
pancen iki salahku aku seng ninggal awakmu
netes eluh iki mergo kangen marang
kowe
opo kowe ngrasake opo seng tak rasake
Duh dhek aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe, aku wes ora wani
Opo meneh baleni, gandengan koyo wingi
Soriiii. Aku ora sudi
Duh, dhek aku wes loro
tak iklasno mergo atiku wes gelo
Timbang aku kejeron mendingan aku move on
PEKEMON pokoke move on
Ati iki tresno marang sliramu
jembarno pangapuramu kanggo awakku
Senajan dirimu bacut cidro lan kejeron
Kang mas mbok baliyo neng aku kowe ojo move on

Neng ati rasane nyesek soyo tenanan
anggonku ngrasake nganti koyo wong edan
saben wengi nyawang foto mu dadi kelingan
nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan

Getun ati iki yen uwes ngapusi
Salahmu dewe mergo kowe seng jalari
Pancen salah tak akoni aku salah
Wes gawe loro, wes gawe uripku bubrah

Duh dhek aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
Opo meneh baleni gandengan koyo wingi
Soriiii. Aku ora sudi

Duh, dhek aku wes loro
Tak iklasno mergo atiku wes gelo
Timbang aku kejeron mendingan aku move on
PEKEMON pokoke move on

Duh dhek aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe, aku wes ora wani
Opo meneh baleni, gandengan koyo wingi
Soriiii. Aku ora sudi

Duh, dhek aku wes loro
Tak iklasno mergo atiku wes gelo
Timbang aku kejeron mendingan aku move on,
PEKEMON pokoke move on





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z