Pantai Klayar

Nella Kharisma


Tulung sawangen, sawangen aku sing nandang rindu
Oh tulung muliho, senadyan sedelo aku wis lilo
Samar, ati iki samar yen nganti kowe lali janjimu neng Pantai Klayar
Samar, ati iki samar yen nganti kowe tego ninggal aku ganti pacar
Houoo

Sedelo wae aku ora biso, adoh kowe neng opo ninggalke lungo
Sekedep netro aku ora lilo, yen kowe nganti gandeng karo wong liyo
Houoo

Tulung sawangen, sawangen aku sing nandang rindu
Oh tulung muliho, senadyan sedelo aku wis lilo
Samar, ati iki samar yen nganti kowe lali janjimu neng Pantai Klayar
Samar, ati iki samar yen nganti kowe teg ninggal aku ganti pacar
Houoo

Sedelo wae aku ora biso, adoh kowe neng opo ninggalke lungo
Sekedep netro aku ora lilo, yen kowe nganti gandeng karo wong liyo

Birune segoro kutho Pacitan, nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
Birune segoro kutho Pacitan, Pantai Klayar sing nyimpen sewu kenangan
Houoo



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z