Lirik Lagu Ora Masalah

oleh Nella Kharisma


Kowe pernah ono ning atiku
Janji ora bakal ninggalke aku
Saiki kowe lungo, mblenjani janjimu
Ninggalke loro ning jero dodo
Ora masalah

Lambemu sing lamis, gawe atiku keiris
Ra bakal aku nangis, mergo kowe wis di garis
Tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
Isone gawe loro, lorone ning jero ati

Urip rasah spaneng, ra ono kowe aku ayem
Urip rasah spaneng, ra ono kowe aku seneng
Tresnomu wis luntur, aku tak trimo mundur
Ketimbang gawe, atiku ajur

Lambemu sing lamis, gawe atiku keiris
Ra bakal aku nangis, mergo kowe wis di garis
Tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
Isone gawe loro, lorone ning jero ati

Urip rasah spaneng, ra ono kowe aku ayem
Urip rasah spaneng, ra ono kowe aku seneng
Tresnomu wis luntur, aku tak trimo mundur
Ketimbang gawe, atiku ajur

Urip rasah spaneng, ra ono kowe aku ayem
Urip rasah spaneng, ra ono kowe aku seneng
Ora masalah, sabarku turah-turah
Ketimbang gawe, atiku bubrah
Ketimbang gawe, uripku susah





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z