Ndugal Kumat

Nella Kharisma


(Kota Nirwana)
(Melodi record)

Kowe mbiyen wis tau ngomong janji
Arep nglereni mendeme karo judi
Nanging ngopo saiki kok mbalelo
Kowe mendem kowe judi mikir seneng ndunyo

Dadi bojo aku nggenah wis weling
Mbok yo kowe mertobat karo eling
Yen tok teruske aku trimo nglungani
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi

Durung oleh aku jare wes tobat
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat
Yen diteruske aku ra kuat sambat
Cukup semene wae aku njaluk pegat

Salahe (salahe)
Salahe mendem wae salahe (salahe)
Salahe judi wae salahe (salahe)
Salah yen diteruske

Karepe (karepe)
Karepe menang dewe senenge(senenge)
Senenge nyepelekke rasane (rasane)
Pengen bubaran wae.

Trimo lereni aku opo ndugalmu
Yen pancene iseh tresno tulung uwisono
Aku wis ra kuat yen ndugal sih kumat
Cukup tak jarke wae timbang dadi rame

Dadi bojo aku nggenah wes weling
Mbok yo kowe mertobat karo eling
Yen tok teruske aku trimo nglungani
Ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi

Durung oleh aku jare wes tobat
Mbasan kowe olek saiki ndugal kumat
Yen diteruske aku ra kuat sambat
Cukup semene wae aku njaluk pegat

Salahe (salahe)
Salahe mendem wae salahe (salahe)
Salahe judi wae salahe (salahe)
Salah yen diteruske

Karepe (karepe)
Karepe menang dewe senenge (senenge)
Senenge nyepelekke rasane (rasane)
Pengen bubaran wae

(Duta nirwana)
(Melodi record)

Durung oleh aku jare wis tobat,
Mbasan wes oleh saiki ndugal kumat.
Yen diteruske aku ra kuat sambat
Cukup semene wae aku njaluk pegat

Salahe (salahe)
Salahe mendem wae salahe (salahe)
Salahe judi wae salahe (salahe)
Salah yen diteruske

Karepe (karepe)
Karepe menang dewe senenge (senenge)
Senenge nyepelekke rasane (rasane)
Pengen bubaran wae

Salahe (salahe)
Salahe mendem wae salahe (salahe)
Salahe judi wae salahe (salahe)
Salah yen diteruske

Karepe (karepe)
Karepe menang dewe senenge (senenge)
Senenge nyepelekke rasane (rasane)
Pengen bubaran wae


Profil NELLA KHARISMA

Nella Kharisma, born in Nganjuk 04 November 1992 is a dangdut singer from Indonesia. She known for mix dangdut music with koplo, reggae, hip hop, rap or traditional ethnic music. ... selengkapnya



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z