Marai Cemburu

Nella Kharisma


Gumon lingguh jejer kowe
Tak gagas tanganmu sibuk dolanan hape
Mbok yo rodo ngelirik aku
Opo ra ngerti yen aku kangen sliramu

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngaplah olehku ngandani
Opo ra kesel ben wektu ngobahno driji

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku
Album indexliriklagu.info
Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngaplah olehku ngandani
Ora kesel ben wektu ngobahne driji

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngaplah olehku ngandani
Ora kesel ben wektu ngobahne driji

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu
Lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
Sayang nggagaso aku


Profil NELLA KHARISMA

Nella Kharisma, born in Nganjuk 04 November 1992 is a dangdut singer from Indonesia. She known for mix dangdut music with koplo, reggae, hip hop, rap or traditional ethnic music. ... selengkapnya



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z