Lanange Jagat

Nella Kharisma


Kaya-kayane langka
Wong sejagat buana
Bagus rupa ayu kaya satria Arjuna
Oh cuma pacare kula

Awan bengi kelingan
Sampe klalen ning mangan
Penasaran sun narima subadan lamunan
Oh cinta bli kelaksana

Oh junjunan, sing dadi idaman
Saksi lintang lan wulan kula sayang sampeyan
Oh junjunan, sing dadi idaman
Sumpah pitung turunan kula emong pisahan

Sejuta hasrat kula wis kaya sekarat
Batin kula ngucap sampeyan lanange jagat

Awan bengi kelingan
Sampe klalen ning mangan
Penasaran sun narima subadan lamunan
Oh cinta bli kelaksana

Oh junjunan, sing dadi idaman
Saksi lintang lan wulan kula sayang sampeyan
Oh junjunan, sing dadi idaman
Sumpah pitung turunan kula emong pisahan
Sejuta hasrat kula wis kaya sekarat
Batin kula ngucap sampeyan lanange jagat

Awan bengi kelingan
Sampe klalen ning mangan
Penasaran sun narima subadan lamunan
Oh cinta bli kelaksana


Profil NELLA KHARISMA

Nella Kharisma, born in Nganjuk 04 November 1992 is a dangdut singer from Indonesia. She known for mix dangdut music with koplo, reggae, hip hop, rap or traditional ethnic music. ... selengkapnya



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z