Lirik Lagu Koyo Langit Ambi Bumi

oleh Nella Kharisma


Berikut adalah lirik lagu Koyo Langit Ambi Bumi oleh Nella Kharisma. Lirik lagu ini adalah salah satu koleksi lirik lagu yang ada di Lirikbagus.id. Bagikan lirik lagu ini kalau kamu suka ke facebook, whatsapp atau media sosial lainnya untuk teman-temanmu!


Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan sadar isun sopo
Osing pantes biso nyanding urip riko

Wes usapen eloh moto
Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan sadar isun sopo
Osing pantes biso nyanding urip riko

Wes usapen eloh moto
Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko selawase sing mungkin
Biso sesandingan sadar isun sopo
Osing pantes biso nyanding urip riko

Wes usapen eloh moto
Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko

Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko

Lilakno isun wes lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z