Kowe Lan Kenangan

Nella Kharisma


Ra biso lali
Mung tansah kelingan
Karo koe sing tak tresno ninggalke kenangan
Kabeh dadi impenku
Koyo biyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki mungkin kowe wes rha sudi
Terusna lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu
Ngopo biyen kowe teko
Yen akhire arep lunga
Ngareppe balesan tresno
Nanging mung mbok sio sio
Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kui mung tok nggo nglarani aku


Profil NELLA KHARISMA

Nella Kharisma, born in Nganjuk 04 November 1992 is a dangdut singer from Indonesia. She known for mix dangdut music with koplo, reggae, hip hop, rap or traditional ethnic music. ... selengkapnya



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z