Lirik Lagu Kowe Lan Kenangan

oleh Nella Kharisma


Berikut adalah lirik lagu Kowe Lan Kenangan oleh Nella Kharisma. Lirik lagu ini adalah salah satu koleksi lirik lagu yang ada di Lirikbagus.id. Bagikan lirik lagu ini kalau kamu suka ke facebook, whatsapp atau media sosial lainnya untuk teman-temanmu!


Ra biso lali
Mung tansah kelingan
Karo koe sing tak tresno ninggalke kenangan
Kabeh dadi impenku
Koyo biyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki mungkin kowe wes rha sudi
Terusna lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu
Ngopo biyen kowe teko
Yen akhire arep lunga
Ngareppe balesan tresno
Nanging mung mbok sio sio
Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kui mung tok nggo nglarani aku





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z