Kembang Rawe

Nella Kharisma


Caritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sabendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Caritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sabendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Kembang kenongo atiku digawe loro
Kembang melati agawe lorone ati
Kembang kecubung agawe atiku bingung
Kembange mawar tresnaku wis katon
buyar

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
Ora becik kanggone poro wanito
Kembange rawe iku paribasane
Tinimbang rame Luwih becik tak tinggalne

Caritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sabendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Caritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sabendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Kembang kenongo atiku digawe loro
Kembang melati agawe lorone ati
Kembang kecubung agawe atiku bingung
Kembange mawar tresnaku wis katon
buyar

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
Ora becik kanggone poro wanito
Kembange rawe iku paribasane
Tinimbang rame Luwih becik tak tinggalne



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z