Lirik Lagu Kelingan Mantan

oleh Nella Kharisma


Berikut adalah lirik lagu Kelingan Mantan oleh Nella Kharisma. Lirik lagu ini adalah salah satu koleksi lirik lagu yang ada di Lirikbagus.id. Bagikan lirik lagu ini kalau kamu suka ke facebook, whatsapp atau media sosial lainnya untuk teman-temanmu!


Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati ikiNetes elohku mili deres neng pipi
Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayanganmu nan tak seindah kenyataan dihidupku
Kelingan awale kita ketemu disana
Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa
Sumpah janji tresno iki aku karo kowe
Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Nadyan kang mas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi
Mas opo iki bukti katresnanmu marang aku
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Rodo sue wes sesasi koe ra ngabari
Aku bingong kudu goleki siramu neng ngendi
Yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
Walaupun ati iki gor isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
Senajan koe wes gawe cidro neng atiku
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi
Dek pangapurane kanggo awakku
Mergane tresno iki kanti restui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi
Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi
Netes elohku mili deres neng pipi





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z