Kangen Setengah Mati

Nella Kharisma


Kerlap kerlip lintang ono ring awang awang
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah wengi
Nambahi sepine ati hang magih dewekan

Kerlap kerlip lintang ono ring awang awang
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah wengi
Nambahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelongo rasane ati
Pengen ketemu tapi sing biso
Koyo dene mongso ketigo
Ngarepno banyu udan teko

Kangen iki setengah mati
Mung riko hang biso nambani
Sayang riko sak iki nong ngendi
Wes suwe sun ngenten ngenteni

Kerlap kerlip lintang ono ring awang awang
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah wengi
Nambahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelongo rasane ati
Pengen ketemu tapi sing biso
Koyo dene mongso ketigo
Ngarepno banyu udan teko

Kangen iki setengah mati
Mung riko hang biso nambani
Sayang riko sak iki nong ngendi
Wes suwe sun ngenten ngenteni


Profil NELLA KHARISMA

Nella Kharisma, born in Nganjuk 04 November 1992 is a dangdut singer from Indonesia. She known for mix dangdut music with koplo, reggae, hip hop, rap or traditional ethnic music. ... selengkapnya



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z