Lirik Lagu Kangen Kutho Batu

oleh Nella Kharisma


Berikut adalah lirik lagu Kangen Kutho Batu oleh Nella Kharisma. Lirik lagu ini adalah salah satu koleksi lirik lagu yang ada di Lirikbagus.id. Bagikan lirik lagu ini kalau kamu suka ke facebook, whatsapp atau media sosial lainnya untuk teman-temanmu!


naliko ning songgoriti kowe ngucap janji
aku ra bakal lali, tukemake pati
disekseni rembulan, ning pinggire panderman
ning sepi wuku lintang, tak aras pipimu sayang

ademe kuto batu, ati tansoyo rindu
yen tak sawang esemmu, soyo kangen atiku
derese banyu udan, neresep ning kahanan
ati roso katresnan, kangen sliramu sayang

ademe kuto batu, ati tansoyo rindu

opo to roso kangenku iki
iseh biso tak obati
sliramu opo wes ra kelingan
nalikane urip bebrayan

senajan akeh gudone ati
tresno iki amung siji
wong bagus sing dadi pepujanku
sak tenane aku rindu

kebangeten awakmu ninggalake aku
kebangeten awakmu ngelarani aku
tetes eloh ku ning kuto batu

ademe kuto batu, ati tansoyo rindu
yen tak sawang esemmu, soyo kangen atiku
derese banyu udan, neresep ning kahanan
ati roso katresnan, kangen sliramu sayang

ademe kuto batu, ati tansoyo rindu

opo to roso kangenku iki, iseh biso tak obati
sliramu opo wes ra kelingan, nalikane urip bebrayan
senajan akeh gudone ati, tresno iki amung siji
wong bagus sing dadi pepujanku, sak tenane aku rindu

kebangeten awakmu ninggalake aku
kebangeten awakmu ngelarani aku
tetes eloh ku ning kuto batu





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z