Jomblo Kesekso

Nella Kharisma


Ngenes tenan lek dirasakno
Awan bengi kerjo ming golekne sopo
Nganti kebal aku di ece konco
Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben isuk ono seng gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola-bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakoni endi calonmu

Aku isih berjuang mergane aku paham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urip bareng-bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben isuk ono seng gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola-bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakoni endi calonmu

Aku isih berjuang mergane aku paham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urip bareng-bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben isuk ono seng gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndungo marang Gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola-bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakoni endi calonmu

Aku isih berjuang mergane aku paham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urip bareng-bareng karo aku

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola-bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakoni endi calonmu

Aku isih berjuang mergane aku paham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urip bareng-bareng karo aku


Profil NELLA KHARISMA

Nella Kharisma, born in Nganjuk 04 November 1992 is a dangdut singer from Indonesia. She known for mix dangdut music with koplo, reggae, hip hop, rap or traditional ethnic music. ... selengkapnya



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z