Gubuk Asmoro

Nella Kharisma


yen liwat aku kelingan
gubug kae mbiyen tak nggo leren
ning cagak kebak tulisan
werno abang tondo isih perawan

jenenge gubug asmoro
mbiyen kae tak nggo andum tresno
tanpo bantal tanpo kloso
bot-abote ketaman asmoro

gubug kae nyimpen wadi
nganti mbesok ora bakal lali
gubug kae kebak crito
tengah wengi nganti gagat rino

cemetar sak jroning ati
datan luntur soyo merak ati
aku kowe dadi garwo
mergo leren ning gubug asmoro



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z