Lirik Lagu Esem Lan Guyumu

oleh Nella Kharisma


Berikut adalah lirik lagu Esem Lan Guyumu oleh Nella Kharisma. Lirik lagu ini adalah salah satu koleksi lirik lagu yang ada di Lirikbagus.id. Bagikan lirik lagu ini kalau kamu suka ke facebook, whatsapp atau media sosial lainnya untuk teman-temanmu!


Esemmu lan guyumu,
Biso nggawe senenge atiku.
Suwe ra ketemu neng endi paranmu,
Opo kowe isih eling aku.
Janjimu lan tresnamu,
Biso gawe ayeme atiku.
Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
Nganti kapan kowe ninggalke aku.
Potomu neng kamarku,
Neng atiku koyo kowe neng sandingku.
Ngene rasane,
Yen kangen kowe.
Tresnaku yo mung kowe,
Tak gowo nganti selawase.
Aku ra bakal biso lali,
Esem lan guyumu.
Esemmu lan guyumu,
Biso nggawe senenge atiku.
Suwe ra ketemu neng endi paranmu,
Opo kowe isih eling aku.
Janjimu lan tresnamu,
Biso gawe ayeme atiku.
Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
Nganti kapan kowe ninggalke aku.
Potomu neng kamarku,
Neng atiku koyo kowe neng sandingku.
Ngene rasane,
Yen kangen kowe.
Tresnaku yo mung kowe,
Tak gowo nganti selawase.
Aku ra bakal biso lali,
Esem lan guyumu.





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z