Bisane Mung Nyawang

Nella Kharisma


bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudangriko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo

bisane mung nyawang, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyawang
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo
lilo isun lilo, lilo isun lilo hoo


Profil NELLA KHARISMA

Nella Kharisma, born in Nganjuk 04 November 1992 is a dangdut singer from Indonesia. She known for mix dangdut music with koplo, reggae, hip hop, rap or traditional ethnic music. ... selengkapnya



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z