Lirik Lagu Bidadari Kesleo

oleh Nella Kharisma


untumu ono kawate
ono lomboke, ono kangkunge
yen mrenges ketok aslimu
ketok wagumu, ketok mrongosmu
bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo
bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto
sing tenang ben iso mikir
ra usah sumelang, ojo kuwatir
sing penting lurus mlakumu
ayu atimu, ayu sifatmu
bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo
bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto
bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo, solo, solo





Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z