Aku Tenang

Nella Kharisma


Pengenkusiji nyanding kowe selawaRaono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun tresnomu mung kanggo aku

Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dek wingi
Tansah kegowo nganti saiki
Ra biso ilang nganti kegowo mimpi

Wes suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nompo opo kahananku
Matur suwun tresnomu mung kanggo aku

Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang

Pengenku siji nyanding kowe selawase
Raono wong liyo sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang
Ra bakal ilang mergo kowe sing tak sayang


Profil NELLA KHARISMA

Nella Kharisma, born in Nganjuk 04 November 1992 is a dangdut singer from Indonesia. She known for mix dangdut music with koplo, reggae, hip hop, rap or traditional ethnic music. ... selengkapnya



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z