Haa Tepok

MeerFly


Punya lah susah-susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci-benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak 'ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni 'ku menang lagi

Sorry bhai hari ni 'ku menang lagi
Aku ada bran aku tara run
Aku ada loud bang macam ada gun
Aku ada rival aku ada enemy
Dia nak beef aku bagi sekali bun
Aku ada heat dia nak lagi
Korang nak skrtt-skrtt?
Aku ada key
Ya, 'ku local kepala oversea
Pukulan aku gila macam aku Bruce Lee

Kalau barang aku boek aku mantul
Aku ada flight tank sentiasa full
Aku ada kick gila-gila memang goal
Acara 'ku lain bukan internet troll
(Okay dengar!)
Aku tak dah plug tapi lagu penuh elektrik
Taknak deal sama lu, lu penuh dengan dirty trick
Brother semua gila dope gila macam bawa brick
Semua sihat belaka tapi dalam lagu semua sick

HALAMAK!
Punya lah susah-susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci-benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak 'ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni 'ku menang lagi

HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK

Cuba halang
Aku langgar
Tara masalah

Aku ada awek sibu Sarawak ugh
Cuba try tackle I apa nama
Muka macam masuk TV pernah nampak
Kidd santhe anak laki sarukhan haa
Dulu korang kata aku tak bakat, huh?
Sekarang cuba claim macam mak angkat, huh?
Ayo kidd mana studio dekat, huh?
'Ku malas angkat, Ah!

Budak india bawa kereta mewah bukan valet
Budak india bawak kereta mewah, bukan-bukan valet
Budak india bawak kereta mewah, bukan bawak teksi
Bukan duit bapak kau ini semua duit gue
'Ku buat saja kau buat sajat
Santhe sudah belikan rumah untuk mak bapak
Bawak awek makan apa ja
Pakwah dia takleh chill
Boleh chudiya makan dalam belanja bill

HALAMAK!
Punya lah susah-susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci-benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak 'ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni 'ku menang lagi

Aku ada geng profesional
Running with my clique haa international
Terlalu banyak YES yaa jarang dapat NO
Terlalu banyak show yaa jarang tak penuh
So making move we make it move
Tak ada jalan singkat
Tak ada jalan pintas
Nak duit tingkat tingkat terpaksa kerja keras
Awek-awek korang terpikat macam 'ku pakai susuk
Tercucuk, dah masuk, tak undur dah masyuk
Tengok bawa dia duduk tak kisah dia angguk
Halamak lupa nama halamak siapa dah?
Gua cut tak kisah lu nak what oh pakwe dia
Banyak mulut nak benci cakap lah apa 'ku tak henti
Susah-susah sampai sini nak langgar 'ku tak lari
Sorry bro hari ni kami menang lagi

HALAMAK!
Punya lah susah-susah sampai sini
HALAMAK!
Boleh plak dia main benci-benci
HALAMAK!
Cakap lah apa kau nak 'ku tak henti
HALAMAK!
Sorry bhai hari ni 'ku menang lagi

HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK

Cuba halang
Aku langgar
Tara masalah

HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK
HAA TEPOK

Cuba halang
Aku langgar
Tara masalah



Achmad Albar - Alan Walker - Anji - Ari Lasso - Iwan Fals - Nella Kharisma - Rhoma Irama - Slank - Sherina - The Mercys

Indeks Artis: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Indeks Lirik Lagu: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z